söndag 27 februari 2011

OBS! Klockan på bloggen är helt knäpp. Jag är faktiskt inte uppe och bloggar mitt i natten!

Liten kusin.

Jo, hon var verkligen liten! (väldigt liten) dessutom var hon den tystaste bebis jag någonsin träffat på! Hon skrek bara en enda gång när vi var där, och vi var där i ca 7 timmar tror jag. Mitt mobilfodral måste vara förtrollat på något sätt. Hur jag än virkar och virkar känns det som om det inte växer det minsta....

fredag 25 februari 2011

Jag bloggar i skolan! Tro nu inte att jag struntar i skolarbetet. Som ni kanske har listat ut går jag i femman, och då ska man ju välja ny skola till sexan. Så nu är rektorn från önstaskolan här och pratar med dom som ska börja där. Men jag och  mina två kompisar ska börja på kunskapsskolan, så vi slipper prata med henne! (okej, det där kanske lät lite elakt, men jag tycker att det är roligare att blogga.)

torsdag 24 februari 2011

Gulligt kort?

Sticka aldrig med grillpinnar om ni inte måste.....

Om dom inte vet det....

Hoppas att Selma verkligen är liten. Annars ljuger jag ju....

Nalle klippt från ett band inköpt på Panduro.

onsdag 23 februari 2011

Wohoo!

Jag vann 1:a tröstpris i par i stickors tävling! (Applåder och hurrarop) Flera roliga (iallafall för mig) nyheter:
  • Jag fick en liten kusin i fredags!
  • På lördag ska jag hälsa på henne! (och naturligtvis hennes föräldrar och syskon)
  • Jag har gjort världens sötaste kort till henne! (Ska lägga upp bild imorgon)

söndag 20 februari 2011

Nu blev det mycket....

Det har sina nackdelar att inte blogga på flera dagar. Nu har jag mycket att skriva.... För det första så glömde jag att berätta att min kompis som fick valen bor i Vietnam..... för det andra så är jag förkyld igen.....för det tredje jag håller på med ett mobilfodral som ser ut som en robot. (från Mias bok) och för det fjärde håller jag på med ett eget mönster på en astronaut! hmm... det blev inte så mycket....

onsdag 16 februari 2011



Här är bilderna på mina senaste `gurumis valen är från Mia Bengtssons andra bok och den har en av mina kompisar fått. (Valen alltså.) Prinsessan blev väl fin? Syrran blev glad iallafall!
Hej! nu försöker jag att överföra bilder från mobilen till datorn. Tyvärr vill ingen av dem riktigt.....

söndag 6 februari 2011

Hej igen!

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på länge, men jag har varit sjuk (försök att blogga med huvudvärk och illamående) och haft lösenordsproblem : ( Men nu är jag frisk och har återställt lösenordet! Jag har virkat en hel del på prinsessan och nu har jag bara ett ben, två armar och en och en halv sko kvar! Jag måste bli klar till den tolfte, för då ska min lillasyster få den i födelsedagspresent. (Hon fyller egentligen den tionde, men hon har kalas den tolfte.) Jag lägger upp en bild på den snart!