onsdag 14 mars 2012

Rue på skogsäventyr

Ja, ni som har läst "Hungerspelen" känner naturligtvis igen namnet Rue. (Ni som inte gjort det rekommenderas varmt att läsa "Hungerspelen", "Fatta Eld" och "Revolt".) Det är även namnet på en blomma, men det är ingen av dem jag tänker skriva om idag! Nåja, min Rue är visserligen uppkallad efter Rue i hungerspelen, men det spelar ingen roll!
I alla fall så hittade jag det sötaste mönster här om veckan, ett sånt där man bara måste virka. I förrgår började jag virka min egen Spring Bunny och idag kan jag stolt presentera:


Rue på skogsäventyr


Det här är Rue, en vit vårkanin.
Skönt i solen!
Kolla vilken hög med granris!
Ser ni Rue?
En trevlig grenklyka att sitta i.
Hur kan det bli träd ur den där lilla hängande saken?
(Jag är förresten väldigt stolt över den här bilden =) )
Måste ju se till att gungorna är säkra tills barnen kommer!
Högre! Högre! Högre!
Weeei!
Utsikten från en gunga
Närbild på blomman.
Tyget i öronen

Hur söta får saker bli?

De här söta harpaltarna hittade några kompisar till mig på väg till idrotten. Tyvärr var de kvar även när vi gick tillbaka till skolan också och eftersom någon idiot petade på dem är risken stor att mamman har övergett dem. Jag och mina kompisar lämnade en lapp till den närliggande skolan, som är en utomhusskola, så vi hoppas att de blir väl omhändertagna!

2 kommentarer:

 1. Sv: ja<3.

  Vilken fin blogg<3. Älskar också att virka amigurumis^^! Rue är bara för kaaaaaaaaawaaaaii desu neee>w<. Virkade du henne enligt det engelska mönstret^^? Jag vill så gärna virka kaninen men jag har så svårt med mönster på engelska...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag virkade det engelska mönstret, och det var svårt, särskilt blomman =) Det finns ett par översättningar på förkortningar på nätet, här är adressen till en: http://virkverket.blogspot.se/2007/05/engelska-virktermer.html
   Tack för berömmen! =D

   Radera

Länma gärna en kommentar tack!:D